STERKE KANDIDATENLIJST VAN N-VA ASSE

Op 28 maart 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

N-VA Asse stelt als eerste partij in onze gemeente zijn volledige lijst voor. Het huiswerk ik klaar, het echte werk … dingen naar de gunst van de kiezer, kan starten.

Met deze lijst willen we met N-VA in Asse de verkiezingen winnen en de grootste partij worden. We willen zo ook verantwoordelijkheid opnemen in een nieuw bestuur en ambiëren onomwonden de burgemeesterssjerp met onze lijsttrekker Peter Verbiest.

Duidelijk stramien met veel ervaring

In hoe de lijst is samengesteld, zit een duidelijk stramien. In de eerste kolom wordt er geritst tussen mannen en vrouwen. In kolom 2 worden blokken van mannen en vrouwen (bij N-VA Asse noemen we dat “meisjes aan de macht”) afgewisseld.

De lijst kreeg een zeer sterk trekkersgedeelte en een even sterk duwersblok met ook onderaan de eerste en bovenaan de tweede kolom sterke kandidaten.

De lijst is een mengeling van mandatarissen uit de gemeenteraad, het OCMW en het Autonoom Gemeentebedrijf Asse, een provincieraadslid, kandidaten die ook 6 jaar geleden op de lijst stonden en 11 enthousiaste nieuwkomers. Een goede mengeling dus tussen ervaring, frissen ideeën en enthousiasme.

Wistjedatjes

Op de N-VA-lijst vind je een ex-doelvrouw van de Sabena-zaalvoetbalploeg, vind je iemand die voor een vol Sportpaleis van Antwerpen heeft opgetreden en een andere die de Lotto Arena plat speelde. Je vindt er een bolleboos die al op 16-jarige leeftijd aan de universiteit les volgde op terug en een figurante in TV-series en films. Voorts vind je op de N-VA-lijst nog de medeoprichter van de Blauwvoetvendel van Asse, de beeldhouwster van een kunstwerk dat in het gemeentehuis staat en een tot ‘ridder in de orde van de Witkap’-geslagen kandidaat.

Onder de kandidaten is heel wat kooktalent, iemand gepassioneerd door vrije radio, een aantal echte dierenliefhebbers, een hondentrainer en een perfect geïntegreerde Wit-Russische psychologe/kapster. Er zijn 7 kandidaten met een medisch beroep en minstens evenveel Hopduvel-medewerkers.

De kandidaten komen uit verschillende deelgemeenten, wijken en gehuchten. Ook Zellik en Relegem (voor N-VA zeer belangrijke deelgemeente gezien de verfransing en constante druk uit Brussel) werden niet vergeten:  4 kandidaten wonen in Zellik, 1 in Relegem en nog 4 anderen kandidaten hebben er in het verleden een groot deel van hun leven gewoond. De beste N-VA-grond is blijkbaar Tenberg waar 6 hele straffe kandidaten wonen. Uiteraard zijn ook de andere deelgemeenten en gehuchten vertegenwoordigd.

“We geloven er in dat we met deze lijst, een ijzersterk programma waar we later zeker nog zullen over communiceren en een grote dosis enthousiasme de verkiezingen in Asse kunnen winnen. Door nadien verantwoordelijkheid op te nemen, willen we ook echte verandering brengen in onze gemeente. Daar willen we met z’n allen hard voor werken. Wat ons bij onze rode draad van deze campagne brengt: N-VA Asse werkt!”, besluit lijsttrekker Peter Verbiest.


De lijst

zie onder verkiezingen 2018 bij kandidaten

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is