Stand van zaken infrastructuurwerken Waalborre-voetbalcomplex.

Op 29 juni 2018, over deze onderwerpen: Interpellaties
parkeerprobleem vrachtwagens in Asse


Recent werd het Waalborre-voetbalcomplex opnieuw omheind. Even recent bleek dat dit niet het verhoopte gevolg heeft. Nog steeds komen er jongeren van binnen en buiten onze gemeente afgezakt naar het complex. De nieuwe omheining inclusief poorten en sloten houdt hen niet tegen om zich 's avonds en in het weekend toegang te verschaffen tot de terreinen.
Noch de club die de terreinen in concessie heeft noch de buurtbewoners zijn opgezet met deze situatie.
Een paar weekends geleden (op een zondag) contacteerde iemand van de club de politie met de vraag om tot interventie over te gaan. Pas na een tweede contact werd ook effectief overgegaan tot plaatsbezoek. De politie vond er een ruime groep jongeren die een volwaardige match (inclusief reservespelers) aan het spelen waren. Duidelijk buiten de wil van de club en zonder machtiging van de gemeente. Wat was het gevolg van deze interventie? Werden er PVs en/of GAS-overtredingen uitgeschreven?
Ook horen we graag welke bijkomende maatregelen het gemeentebestuur nog zal nemen om haar terreinen te vrijwaren van ongewilde bezoekers om zo de belangen van de gemeente, van de verenigingen die de terreinen onder concessie nemen en de buurtbewoners te vrijwaren.
Daarnaast horen we ook graag wat dit gemeentebestuur en/of het AGA heeft gedaan met de vraag om te zorgen voor een mechanische luchtverversing in de kleedkamers van het complex. Dit om een sluimerend vochtprobleem eindelijk op te lossen.
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is