Jong N-VA Asse krijgt een nieuw bestuur!

Op 22 oktober 2019

Jellis Bollens nieuwe voorzitter Jong N-VA Asse

ASSE - Na een geslaagde heropstart organiseerde de afdeling van Jong N-VA Asse hun bestuursverkiezing. Het enthousiaste bestuur wil zich inzitten voor jong en oud in Asse, van Asse-ter-Heide tot in Zellik. 

“De laatste maanden hebben we al enkele leuke acties en voorstellen gedaan. We hebben onze draai goed gevonden en een mooie werking opgezet. Het leek me daarom tijd als voorzitter de fakkel door te geven”, zegt oud-voorzitter Viktor Rooseleer trots. Viktor is na geslaagde studies professioneel actief als parlementair medewerker voor Vlaams parlementslid Inez De Coninck (uit Opwijk).

 

Jellis Bollens werd als nieuwe voorzitter verkozen. Jellis is student burgerlijk ingenieur en woont in Walfergem. Ook Joni, Reda, Reinhard en Viktor zijn lid van het bestuur.  “We organiseerden recent een cantus in de Malpertus en hebben al plannen voor komende activiteiten. Maar we houden ons ook met politiek bezig. We blijven immers een politieke jongeren-partij. Zo komen we met ideeën om Asse nog beter te maken.” zeggen de Jong N-VA’ers met veel goesting. Getuige daarvan hun voorstel rond de bouw van ‘slimme’ fietsstallingen met oplaadfaciliteiten en het plaatsen van lockers op site Asphaltco. “Hou de media in de gaten. Er komen nog een aantal voorstellen aan” aldus nieuw voorzitter Jellis. “En als jongeren zin hebben om bij ons aan te sluiten … ontvangen we ze met open armen”, besluit hij.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is