De Ring en Mobiliteit

Op 1 oktober 2012

“de” ring en mobiliteit

Het onderwerp ”ring” is dezer dagen nooit ver  weg…. Diverse standpunten worden ingenomen.

Het ene uiterste is: het door de Raad van State vernietigde traject moet zo snel mogelijk terug gevalideerd worden, en het is Muyters die die validatie tegen houdt.

Het andere uiterste zou kunnen zijn: geen nieuwe wegen, en dus ook geen nieuwe ring. Maar dit standpunt wordt door geen enkele partij verkondigd…

N-VA is er alvast van overtuigd dat er een oplossing moet komen voor de mobiliteits- en leefbaarheidsproblemen in Asse. Ook moet de onzekerheid voor de bewoners die op of langs het destijds uitgestippelde traject wonen, weggenomen worden. Maar de ringproblematiek  is geen bevoegdheid van de gemeente Asse. En het is niet de fout van N-VA Asse dat er fouten gemaakt zijn, die tot de vernietiging door de Raad van State geleid hebben…

In ieder geval: een oplossing is dringend gewenst.

De Actiegroep Ruimte en Mobiliteit Asse (ARMA)  vroeg een tijdje geleden aan alle Assese politieke partiej n hun standpunt over dezez problematiek.

In bijlage vindt u ons antwoord van 27 augustus 2012 aan ARMA, waarin heel duidelijk onze houding en ons standpunt vertolkt wordt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is