persmededeling: "ZEBRA gespot in Zellik, Relegem en Bekkerzeel"

Op 31 mei 2013

ZEBRA gespot in Zellik, Relegem en Bekkerzeel

Geen gewone wit-zwarte zebra’s maar enkele geel-zwarte zebra’s werden in Zellik, Bekkerzeel en Relegem gespot. Ze zijn niet gevaarlijk. Ze heten Nathalie Bosch, Stef Jacobs, Sonja Merens, Marie-Claire De Jaeger, Hanne Thielemans en Marie-Berthe Wyns. Ze zijn lid van N-VA en super gemotiveerd om Zellik, Bekkerzeel en Relegem Anders te zien evolueren. Hoe anders? Door vooral te luisteren naar wat de inwoners zeggen.

Op dinsdag 25 juni organiseert N-VA Asse een info-avond rond het thema ‘Integrale veiligheid’.  De wijkagent speelt daarbij een belangrijke rol.  U kan uw vragen en opmerkingen in verband met de werking van de wijkagent dan ook kwijt op die info-avond  in het St.-Bavoparochiehuis (Kerklaan 219) in Zellik.  De avond zal starten om 20u en de inkom is uiteraard gratis. 

Deze gespreksavond is een initiatief van de kersverse ZEBRA-werkgroep van N-VA Asse.

De N-VA liet in de verkiezingscampagne duidelijk verstaan dat alle deelgemeenten belangrijk zijn.  De samenhorigheid binnen deze deelgemeenten is belangrijk om zich goed te kunnen voelen in onze gemeente.  Om die reden organiseerde de N-VA al in verschillende deelgemeenten een ‘luisteravond’, met steevast positieve reacties tot gevolg.                                                                                                           

Op 19 september 2012 organiseerde de N-VA ook al een eerste luisteravond in Zellik.  De wijkagent kwam toen meermaals aan bod in de vragen van de deelnemers.  Om die reden zal dit onderwerp op dinsdag 25 juni verder uitgespit worden. U kan achteraf natuurlijk ook vragen stellen. Uiteraard zullen ook de mandatarissen van N-VA Asse meeluisteren en uw opmerkingen ter harte nemen en eventueel verdedigen in de gemeenteraad.

 

De inkom is gratis en iedereen is welkom!

Afspraak op dinsdag 25 juni om 20u in de parochiezaal van St.Bavo te Zellik.

 

 


 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is