… drie Jaar bestuur N-VA Asse!

Op 11 januari 2022, over deze onderwerpen: Jeugd & Onderwijs & deeltijdsonderwijs, Mobiliteit, Ruimtelijke ordening, Vlaams beleid

We zitten halfweg de bestuursperiode. Tijd voor een korte evaluatie. Het vergroenen en leefbaar houden van onze gemeente blijft een prioriteit. Aankopen zoals het Kravaalbos, Campus Vijverbeek, aanleg van pleinen, aanpak straten en fietspaden, meer veiligheid en netheid, een nieuwe kunstenacademie, sportinfrastructuur en een nieuw vrijetijdscentrum in Zellik, zijn maar een greep uit de projecten die worden gerealiseerd. 

Ik weet het, al deze werken geven ook een tijdelijk verkeersprobleem en hebben een impact op het budget. Maar een gemeente die niet investeert en niet renoveert, is ten dode opgeschreven. 

Voor N-VA is het Vlaams karakter van onze gemeente heel belangrijk. OCMW diensten en integratie werken hard om nieuwkomers hierin te overtuigen, de Nederlandse taal blijft ons bindmiddel. Symbolen zoals bij de bevlagging van onze gemeente helpen hierin. Mensen verschillen van elkaar, gelukkig. Maar dit houdt ons niet tegen te stellen dat iedereen Vlaming kan worden, en daar zijn we trots op.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is